vijece ludinaKonstituiran je sedmi saziv Općinskog vijeća Velike Ludine. Za predsjednika Vijeća izabran je HDZ-ov Vjekoslav Kamenščak, koji je tu funkciju obnašao i u prošlom sazovu velikoludinskog Vijeća. Za potpredsjednike Vijeća izabranu su HDZ-ov Stevo Kovač, te SDP-ov Tomislav Bišćan.Sedmi saziv Općinskog Vijeća Velike Ludine imati će 13 vijećnika, utvrđeno je na konstituirajućoj sjednici. U Vijeću će po 4 vijećnika imati HDZ i SDP, po 2

vijećnika biti će iz redova HSP-a AS, te kandidacijske liste grupe birača nositelja Igora Faltisa, dok će HSS imati jednog vijećnika. Za predsjednika Vijeća, sa 7 glasova za, 4 suzdržana, te 2 glasa protiv, izabran je HDZ-ov Vjekoslav Kameščak, koji je istaknuo da svi moraju uprijeti sve snage da poboljšaju uvjete života u Općini, u suradnji s načelnikom Općine i sa službenicima Općine. Na konstituirajućoj sjednici izabrani su i potpredsjednici Vijeća. Biti će to HDZ-ov Stevo Kovač, te SDP-ov Tomislav Bišćan. Naime, nakon dužeg vremena u Velikoj će Ludini jedan od potpredsjednika Vijeća biti iz redova oporbe, s čime su oporbenjaci vrlo zadovoljni. SDP-ov Tomislav Bišćan tako je dodao da žele biti konstruktivna oporba kako bi zajedničkim snagama doprinijeli svojoj lokalnoj sredini.

Načelnik Velike Ludine Dražen Pavlović ovom je prigodom između ostalog istaknuo da svi trebaju surađivati na dobrobit Općine, dodajući da će biti daljnji kontinuitet dobre suradnje u Vijeću gdje će svi biti u jednom vlaku, koji vuče k napretku. Kata Lerotić, predstojnica Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji svim je vijećnicima zaželjela uspjeh u radu. Recimo na kraju kako će u ovom sazivu velikoludinskog Vijeća biti i dvije žene, za razliku od prošlog saziva kada u Vijeću nije bila nijedna žena.

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  20.08.2017 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

Galerija

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

   София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3