Vijesti - Kultura

Đezer s perom i kistom

Uz Dan općine Dinko Husadžić Sansky (Sanski Most 1965.).profesor hrvatskog jezika u OŠ Velika Ludina obilježio je 50. obljetnicu života i 20. obljetnicu zapaženog djelovanja u ludinskom kraju. Dovoljno je reći da je u tri godine (2006.-2009.) objavio tri zapažene knjige:U potrazi za izgubljenom tajnom, Pametno potroši dan i Pogled u jazz (zapisi iz jazz svemira).

Opširnije...

Obrazovanje Roma

 

 

 

 

Otvoreni forum o obrazovanju Roma u Sisku 12. svibnja 2015. godine

Sretan Uskrs

Sretan i blagoslovljen Uskrs uz obilje radosti i veselja, Vama i Vašim obiteljima želi načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, zamjenik načelnika Zlatko Nežić i svi zaposlenici Općine te članovi Općinskog vijeća Velike Ludine na čelu s predsjednikom Općinskog vijeća Vjekoslavom Kamenščakom.

Opširnije...

Program Erasmus+ u OŠ Ludina

Novi Program Europske unije Erasmus+ koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta našao je mjesto provođenja i u OŠ Ludina. Prijavom dvaju projektnih aktivnosti te odobravanjem financijskih sredstava za obje, Škola je postala jedina osnovnoškolska ustanova na državnoj

Opširnije...

S domaćih portala

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  25.05.2017 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

Galerija

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

   София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3