Srijeda 26 Rujan 2018

Seminar za voditelje folklornih skupina

U godini obilježavanja 70.- e obljetnice rada Hrvatski sabor kulture u suradnji s KUD-om Metković i Zajednicom kulturno-umjetničkih udruga Dubrovačko-neretvanske županije organizira dvodnevni seminar za voditelje i članove folklornih skupina, društava i udruga pod nazivom

FOLKLORNA BAŠTINA NERETVANSKOG POLJA I ZAPADNE HERCEGOVINE

Opširnije...

Zelena čistka u Velikoj Ludini 2018. g.

Dana 15.09.2018. održala se akcija „Zelena čistka“ u koju se petu godinu za redom uključila i Općina Velika Ludina. Djelatnici općine, poduzeća „Ludina“ d.o.o. i „Eko Moslavina“ d.o.o., članovi političkih stranaka HDZ, SDP i HDS, članovi NK Sokol, DVD-a Velika Ludina i ekološki osviješteni građani odlučili su očistiti nekoliko lokacija od smeća. Nastavljajući, sada već četverogodišnju tradiciju pristupilo se čišćenju divljeg odlagališta uz nasip rijeke Česme. Akcija se nastavila prikupljanjem otpada kojeg su nesavjesni građani odbacili u ulici Jasena u Okolima te na izvorištu pitke vode u Ruškovici.

Opširnije...

Pridruži se zelenoj čistki

Čišćenje šume i okoline lovačkog doma, izvora pitke vode u Ruškovici i ludinici, nasipa rijeke Česme te ulice Jasena u Okolima.

Pridruži se zelenoj čistki 13. rujna

Obavijest o privremenom prekidu isporuke el. energije

HEP ODS d.o.o., Elektra Križ obavještava vas da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju  biti  privremeno prekinuta isporuka  električne energije na vašem objektu:

- dana 13.09.2018 (četvrtak):
- u vremenu planirano od 09:00 do 13:00 sati
za dio Grada Popovača – ulice:Mije Stuparića,

Hrvatskog Narodnog Preporoda i Zagrebačka(od kbr.93 – 157) te naselja:Donja Vlahinička, Grabrov Potok,Velika i Mala Ludina i Vidrenjak.

U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.


S domaćih portala

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  26.09.2018 Ferienhaus Ostsee

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3