Petak 29 Ožujak 2024

USKRSNA ČESTITKA NAČELNIKA OPĆINE VELIKA LUDINA

Svim stanovnicima Općine Velika Ludina i župljanima naše župe Sv. Mihaela Ark. želim sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane.

Neka radost uskrsnuća donese mir, zadovoljstvo i nadu u naše domove i obitelji.

Sretan Uskrs želi vam načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović

Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice Općinskog vijeća Općine Velika Ludina i aktualnog sata u kojem je prihvaćeno Izvješće o radu Općinskog Načelnika Općine Velika Ludina između 34. i 35. sjednice Općinskog vijeća Općine V. Ludina vijećnici Općine Velika Ludina

su na 35. sjednici Općinskog vijeća razmotrili i usvojili I Izmjene Proračuna Općine Velika Ludina za 2017. godinu. "Proračun je povećan za 2,2 milijuna kuna koje smo dobili od države za odštetu voćarima koji su prošle godine pretrpjeli štete od mraza. Država je za tu namjenu ukupno odobrila 20 milijuna kuna, dok je Velikoj Ludini pripalo 2,2 milijuna kuna, što je dosta veliki udio za Općinu Velika Ludina"-obrazložio je načelnik Dražen Pavlović.

Proračun Općine Velike Ludine sada tako iznosi 13 596 900,00 kuna i narednih dana krenuti će se s isplatama šteta voćarima, kojima je priznato pravo na odštetu. Vijećnici Velike Ludine usvojili su i promjenu cjenika tvrtke Eko Moslavina, koja je zadužena za odvoz smeća. Do izmjene cjenika došlo je jer je smanjen PDV za ovu djelatnost na 13 posto. Prema novom cjeniku, odvoz smeća za građane s područja Općine Velika Ludina pojeftinio je za 4,30 kuna.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  29.03.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3