Vijesti

Obavijest o provođenju akcije sakupljanja krupnog (glomaznog) otpada

Eko-Moslavina d.o.o. tijekom mjeseca Listopada ove godine provesti će akciju sakupljanja krupnog (glomaznog) otpada postavljanjem specijaliziranih spremnika u planiranim terminima na pojedinim lokacijama na javnim površinama.

Raspored odvoza glomaznog otpada na području Općine Velika Ludina možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Grupa Vigor - Velika Ludina

ODGOĐENO

Zbog kiše odgođen koncert grupe Vigor s predgrupom Modri Biseri održat će se u Petak 08.09.2017. g. u 20:00 sati u Velikoj Ludini.

grupa vigor

20:00 sati - predgrupa MODRI BISERI

22:00 sata GRUPA VIGOR

Detaljan program

Odigran 7. KUP JABUKE

Odigran je 7.KUP JABUKE pod generalnim pokroviteljstvom Općine Velika Ludina u mini rukometu za djevojčice 2006 godište i mlađe. Kao gosti su nam došle ekipe iz Valpova, Petrinje i Novske dok je ekipa Đurđevca zbog obaveza ovaj puta odustala od dolaska. Na kraju je poredak nakon što su ekipe odigrale po 6 utakmica slijedeći : 1 mjesto RK Laurus (Velka Ludina) sa svih 6 pobjeda, 2.mjesto ŽRK Novska bila je bolja za 1 pogodak u međusobno izjednačenim utakmicama protiv 3.-e plasirane ekipe ŽRK Petrinja. 4.mjesto zauzele su djevojčice iz Valpova.

Opširnije...

Poziv za vlasnike i nositelje stvarnih prava na nekretninama

Poziv za vlasnike i nositelje stvarnih prava na nekretninama kao i vlasnike i nositelje drugih stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniče s katastarskim čestica 324/1 i 324/2, katastarska općina Ludina, oznake NC VL16 koja se proteže od Dječjeg vrtića do Obrtničke ulice s pripadajućim parkiralištem na kojima se vrši upis nerazvrstane ceste u zemljišne knjige, a za koje ovo tijelo vrši postupak evidentiranja nerazvrstane ceste.

Poziv možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Dan Općine Velika Ludina

Video prilogOpćina Velika Ludina ovih dana obilježava Dan Općine. Tim je povodom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili brojni gosti, ne samo iz Velike Ludine već i iz okolnih gradova i općina. Bila je to prava prigoda da se čelnici Općine pohvale sa svime što su postigli od prošlogodišnjeg Dana općine.

Opširnije...

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  26.09.2017 Ferienhaus Ostsee

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3