Utorak 19 Ožujak 2024

Općinski vijećnici Općine Velika Ludina su na održanoj sjednici usvojili Poslovno izvješće Moslavine d.o.o. za prošlu godinu koje je predstavio direktor poduzeća Mijo Šepak. Također, usvojeno je i Tehničko izvješće Eko Moslavine d.o.o.  za prošlu godinu te im je izglasano i davanje suglasnosti za kreditno zaduživanje uz sedam glasova za, dok su četiri vijećnika bila suzdržana. Kako je objasnila direktorica Eko Moslavine d.o.o. kreditno zaduživanje potrebno im je zbog modernizacije sustava za gospodarenje otpadom u iznosu od 2.200.000,00 kuna.

 

Suglasnost je dana i Ludini d.o.o. za prodaju nekretnine, odnosno benzinske postaje, kao što je i donesena Odluka o prodaji nekretnine k.č.br. 5068/1 i 5068/2- građevinska i poljoprivredna parcela u k.o. Katoličko Selišće.

Zbog potreba proširenja školske dvorane, školskog dvorišta i izgradnje sportskih terena vijećnici su podigli ruke za Odluku o kupovini nekretnine koja se nalazi pokraj OŠ Ludina.

Donesena je i Odluka o odabiru izvoditelja za rekonstrukciju i izgradnju Cvjetne ulice u VL – VODOTEHNIKA D.D., a načelnik Pavlović uskoro očekuje početak radova, za koje se završetak očekuje tijekom mjeseca srpnja. Izvedeni radovi bit će u vrijednosti 1.985.768,05 kuna s PDV-om.

Općina Velika Ludina ide i u prodaju svog suvlasničkog dijela nekretnine k.o. Mali Lošinj, zajedno sa suvlasnicima Gradom Popovača i Gradom Kutina.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3