Srijeda 27 Siječanj 2021

“Pitaj Eko” aplikacija za pomoć pri odvajanju različitih kategorija otpada

EKO MOSLAVINA d.o.o. je pokrenula novu aplikaciju pod nazivom “Pitaj Eko” koja korisnicima javne usluge odvoza otpada omogućava jednostavno svakodnevno snalaženje u razvrstavanju otpada. Aplikacija je zamišljena kao asistent građanima da bi na što jednostavniji način te što učinkovitije razvrstavali otpad na kućnom pragu te na jednom mjestu bili u mogućnosti saznati sve relevantne informacije vezane za sustav odvojenog prikupljanja otpada.

Opširnije...

MOGUĆNOST KUPOVINE STANOVA U CENTRU VELIKE LUDINA

U centru Velike Ludine na adresi: ulica Sv. Mihaela 37, iznad prostora Općine Velika Ludina, na k.č.br. 310/2, k.o. Ludina, postoje četiri useljiva stana koji će se uskoro moći kupiti. Stanovi su izgrađeni kada i cijela zgrada 2014. godine te su tada dobili i Uporabnu dozvolu.

Opširnije...

Nastavak javnog otvaranja ponuda

Zbog velikog broja pristiglih ponuda  neke ponude nisu otvorene 15.01.2021. te Jedinstveni upravni odjel Općine Velika Ludina, upućuje Javni poziv na nastavak javnog otvaranja ponuda, dana 18.01.2021. u vijećnici Općine Velika Ludina, sa početkom u 15:30 sati. Poziv za nastavak Javnog otvaranja ponuda možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Poziv za prijavu štete od potresa – za pregled građevina nakon potresa

Poštovani stanovnici Općine Velika Ludina,

polako se odmičemo od 2020. godine u kojoj smo doživjeli pandemiju CORONA virusa koja je globalna, ali i dva razorna potresa u našoj blizini.

         Prvi potres je bio na području Zagreba u ožujku 2020. godine, a drugi razorniji i nama bliži, upravo na području naše županije - kod Petrinje.

         Oba potresa su nas znatno uzdrmala, ali na sreću, nisu ostavila velike posljedice na stanovnike i imovinu na području Općine Velika Ludina.

         Suosjećamo sa ljudima koji su stradali i izgubili imovinu u potresima, nadamo se da će se tlo smiriti i da je najgore iza nas.

Opširnije...


Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3