Četvrtak 26 Rujan 2024

Deratizacija V.Ludina 2024.god.

Obavijest o početku obavljanja preventivne sustavne deratizacije na području Općine Velika Ludina - 2024.god. možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Operativni plan provedbe preventivne sustavne akcije deratizacije možete pogledat ili preuzeti ovdje.

Započinje gradnja sportske dvorane u Velikoj Ludini

U povodu gradnje sportske dvorane u Velikoj Ludini održana je početna konferencija. Tom prigodom projekt „Ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti na području Općine Velika Ludina s ciljem doprinosa regionalnoj diversifikaciji i specijalizaciji hrvatskog turizma“ vrijednosti 6,79 milijuna eura, koji se bespovratno financira sa 6,15 milijuna eura iz EU fondova, predstavio je velikoludinski načelnik Dražen Pavlović.

Opširnije...

Udruga "OSI" Kutina

Obavještavamo Vas da smo dobili LICENCU za : Poludnevni boravak, Osobnu asistenciju , Ranu razvojnu podršku i Stručnu procjenu djece s teškoćama u razvoju i da smo od 02.09.2024 počeli pružati izvaninstitucionalne socijalne usluge kao što su logopedski tretmani i tretmani radne terapije, a u sklopu Rane razvojne podrške,  putem sklopljenog Ugovora sa MROSP u našoj izdvojenoj jedinici „Mala sirena“, Crkvena 6, Kutina. Ostale socijalne usluge kao poslodavac pružamo od 01.01.2024.g.

Obilježen Dan branitelja Općine Velika Ludina

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na Mjesnom groblju u Maloj Ludini te na grobu Marijana Lovrenčića, tamošnjeg hrvatskog branitelja, uz prigodnu molitvu koju je predvodio vlč. Josip Bulat, obilježen je Dan branitelja Općine Velika Ludina.

Opširnije...


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  26.09.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3