Ponedjeljak 27 Svi 2024

U Velikoj Ludini je održana redovna skupština NK Sokol na kojoj je izvješće o radu u prošloj 2014. godini podnio Dražen Kralj tajnik kluba koji je među ostalim istaknuo pomoć Općine Velika Ludina i ovim teškim vremenima.

"Općina je našla sluha kako bi klub djelovao bez većih financijskih poteškoća i na tome smo

zahvalni čelnicima Općine. Treba istaknuti da NK Sokol okuplja veliki broj djece i odraslih i u proljeće prošle godine krenuli smo s šest selekcija i u tom razdoblju zadovoljni smo plasmanom svih ekipa osim seniorske. Prošle godine organizirali smo i osmi u nizu "Trofej Moslavine" na kojem je sudjelovao veliki broj klubova iz naše moslavačke regije. U jesenski dio natjecanja uključili smo i selekciju "prstića" i u tom razdoblju možemo biti zadovoljni rezultatima svih ekipa posebno mlađih pionira koji su ostvarili sve pobjede, a nekoliko igrača te ekipe mogli bi postati postati u budućnosti odlični seniori. Treba istaknuti i da smo po drugi puta dobili donaciju sedam garnitura dresova tvrtke KIK"-kazao je tajnik Dražen Kralj.

Trener Vladimir Balgač koji je u jesenskom dijelu vodio momčad rekao je kako je nakon odličnih rezultata u većem dijelu natjecanja pred kraj došlo do zasićenja zbog prevelikog broja utakmica.

"Od početka priprema odigrali smo ukupno 31 utakmicu, imali smo previše prijateljskih utakmica i pred kraj natjecanja na treninzima je bio sve manji broj igrača i radi toga sam podnio ostavku"-naglasio je Balgač.

Prvu momčad u proljeće će voditi dosadašnji trener juniora Tomislav Palaić koji je već započeo s pripremama. Puno uspjeha u radu kluba u ovoj godini zaželjeli su predsjednik županijskog nogometnog saveza Davor Ivić i predsjednik Općinskog vijeća Velike Ludine Vjekoslav Kamenščak koji je među ostalim istaknuo kako NK Sokol ima ponajbolje uvjete za rad u široj okolici i proračun koji iako nije velik omogućuje siguran nastavak rada kluba.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3