Četvrtak 28 Ožujak 2024

Povodom Dana župe Ludina, odnosno blagdana svetog Mihaela Arkanđela, Kulturno-umjetničko društvo “Mijo Stuparić“ u suradnji s općinom, Knjižnicom i čitaonicom te vodstvom Župe održat će manifestaciju „Miholje u Ludini“. Uz pripremu programa koji će biti sakralnog i kulturnog karaktera, trenutno se uređuje i uži centar mjesta te crkva.

 

Što se tiče sakralnog programa, misna će se slavlja od 25. te do 29.rujna održati u 18 sati, izuzev nedjelje, 26.rujna kada će sveta misa i zaziv Duha svetoga za početak nove školske godine biti 11 sati.

Kulturni program čine izložba „Tradicijsko crkveno ruho“ koja se uz koncert sakralne glazbe u predvorju crkve otvara u subotu u 17.30 sati. Potom će u utorak 28.rujna s početkom u 19 sati, u parku ispred Knjižnice i čitaonice biti održana kulturna večer na kojoj će se uz čitanje stihova domaćih pjesnika otvoriti i izložba lokalnog umjetnika Marijana Kusa.

Na samo Miholje, nakon svečane mise s procesijom održat će se

program kulturno-umjetničkog društva naziva „Pred crkvom“.

Dio sadržaja i ove će godine biti dostupan online putem za sve one koji zbog svog zdravstvenog stanja ili iz nekih drugih razloga, neće prisustvovati događajima.

 


iTransparentnost

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3