Nedjelja 19 Svibanj 2019

Podsjećamo Vas da svi korisnici koji su u Izjavi o načinu korištenja usluge izrazili želju da biootpad odlažu u spremniku mogu doći u sjedište Eko Moslavine (Trg Kralja Tomislava 10/I, Kutina) i preuzeti 12 vreća za biorazgradivi otpad. Ovaj broj veća dovoljan je za tri mjeseca odvojenog sakupljanja biootpada, jer će se ova vrsta otpada odvoziti jedan puta tjedan.
Vreće za biootpad su privremeno rješenje. Očekuje se kako će Fond za zaštitu okoliša jedinicma lokalne samouprave (gradovima i općinama) dosstaviti kante za biootpad tijekom 2019.

POZIVAMO VAS DA POPUNITE I PREDATE IZJAVE O NAČINU KORIŠTENJA USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA

Više od polovice korisnika usluge još nije popunilo i predalo Izjave o načinu korištenja usluge. Pozivamo vas da to učinite kako bi podaci bili ažurirani i točni. Također, podsjećamo vas da se u Izjavi trebate očitovati kako želite odalgati biorazgradivi otpad. Možete se odlučiti za kompostiranje ili odlaganje biootpada u spremnike. Ukoliko ne predate Izjave o načinu korištenja usluge, pretpostavlja se da ste se odlučili za korištenje kanti za biorazgradivi otpad.
Kako bismo izbjegli nesporazume, molimo Vas da popunite i predate svoje Izjave o načinu korištenja usluge u sjedište Eko Moslavine (Trg Kralja Tomislava 10/I, Kutina).

Kako pravilno odvojeno sakupljati biootpad možete pogledati ovdje.


S domaćih portala

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  19.05.2019 Ferienhaus Ostsee

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3