Petak 19 Listopad 2018

Kvartovski razgovori 3

Uvođenje novog sustava zbrinjavanja otpada zajednička je obaveza građana, jedinica lokalne samouprave i komunalnih tvrtki koje se bave zbrinjavanjem otpada. Eko Moslavina zato svakodnevno komunicira s razgovorima te je treći put organizirala Kvartovske razgovore.

Opširnije...

NACIONALNA KONFERENCIJA ZA MLADE

„Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica“

Obavještavamo Vas ovim putem o novom terminu održavanja nacionalne konferencije „Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica“ u sklopu Erasmus+ projekta. Konferencija će se održati 18. i 19. listopada 2018. godine. s početkom svečanog otvaranja u 12.15h u Zagrebu, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb.

Program konferencije možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Izjava o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada

EKO MOSLAVINA d.o.o. će sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17) i Odlukama o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, započeti s dostavom na kućne adrese korisnika po dva primjerka Izjave o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada. Izjave ujedno vrijede kao Ugovor između EKO MOSLAVINE d.o.o. i pojedinog korisnika usluge.

Opširnije...

Javni poziv za organizacije civilnog društva za 2019. g.

Pozivaju se svi dosadašnji i potencijalni korisnici Proračunskih sredstava da do zaključano sa 15.10.2018. godine dostave u J.U.O. Općine Velika Ludina svoje prijedloge Programa za financiranje odnosno sufinanciranje iz Proračuna Općine Velika Ludina za 2019. godinu.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Javni poziv za organizacije civilnog društva za 2019.g. možete pogledati ili preuzeti ovdje.

10. Miholje u Ludini

Pozivamo Vas na naše 10. Miholje u Ludini kojim ćemo obilježiti Dan župe sv. Mihaela Arkanđela.

Središnji program ovogodišnje manifestacije održat će se u subotu, 29.rujna, s početkom u 19 sati kada će tradiciju svoga kraja pokazati gostujuća folklorna društva i ansambli.

Ovogodišnja manifestacija odvija se uz financijsku pomoć Sisačko-moslavačke županije (Javne potpore u kulturi).

Veselimo se Vašem dolasku. 

Srdačan pozdrav, 

KUD "Mijo Stuparić"

Sakupljanje krupnog (glomaznog) otpada

U skladu sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13), gradska komunalna tvrtka EKO MOSLAVINA d.o.o. tijekom mjeseca LISTOPADA ove godine provest će akciju sakupljanja krupnog (glomaznog) otpada postavljanjem specijaliziranih spremnika u planiranim terminima na pojedinim lokacijama na javnim površinama.

Više informacija i raspored odvoza otpada možete pogledati ili preuzeti ovdje.


S domaćih portala

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  19.10.2018 Ferienhaus Ostsee

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3