Petak 19 Travanj 2024

P O Z I V A M O

 sve poduzetnike i obrtnike na području Općine Velika Ludina na završnu konferenciju EU projekta „Poduzetnički inkubator Kutina – PUNK“, koja će se održati u srijedu 31. listopada 2018. godine,

na adresi Hrvatskih branitelja 2, Kutina s početkom u 10:00 sati, na kojoj će se održati službeno otvorenje Poduzetničkog inkubatora Kutina.

Riječ je o projektu koji je sufinanciran sredstvima plasiranim u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za Razvoj poslovne infrastrukture – referentne oznake KK.03.1.2.01. putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 6.500.503,39 kuna.

 

Nositelj projekta je Grad Kutina, a partneri na projektu su Razvojna agencija Mrav, Grad Popovača i Općina Velika Ludina.

Na konferenciji će biti prezentirani rezultati provedbe projekta i usluge koje će se pružati poduzetnicima i obrtnicima.

Riječ je o projektu „Poduzetnički inkubator Kutina“ kojega je Grad Kutina u suradnji sa Razvojnom agencijom Mrav 2016. godine prijavio za korištenje sredstava iz fondova Europske unije.Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.810.413,46 kn, a sufinancira se iz  Europskih strukturnih i investicijskih fondova, odnosno iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem sredstava plasiranih u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga za Razvoj poslovne infrastrukture, referentne oznake poziva KK.03.1.2.01 u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 6.516.764,01 kn (95,69%). Nositelj projekta je Grad Kutina, partneri na projektu su Razvojna agencija Mrav d.o.o., Kutina, Grad Popovača i Općina Velika Ludina. Suradnici na projektu: Poduzetnički inkubator Sisak-PISAK, IMPACT HUB Zagreb, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, SI-MO-RA d.o.o., Libertas međunarodno sveučilište i Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o.

Uz najam prostora poduzetnicima će se pružati i sljedeće usluge u sklopu Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK-a: međunarodna promocija i umrežavanje, knjigovodstvo, financije, pravni poslovi, nabava, usluga umnožavanja, ispisa i skeniranja dokumenata, izrada poslovne dokumentacije; organiziranje posebnih događanja – motivacijski događaji; start-up weekends, in house treninzi; savjetovanja i individualna savjetovanja na teme - komercijalizacija i inovacije, EU fondovi, financije i knjigovodstvo, pravo, ljudski resursi, edukacija po pojedinim sektorima; program inkubiranja početnika u poslovanju; korištenje usluge akceleratora; virtualni poduzetnički inkubator, istraživanje tržišta; program razvoja poduzetničkih ideja, program razvoja društvenog poduzetništva i socijalnih inovacija; regionalna mobilna poduzetnička klinika itd.

Pozivaju se svi poduzetnici da se jave u prostorije Razvojne agencije Mrav ili na kontakt broj: 044/659 – 078 te email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ukoliko su zainteresirani za usluge Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK.

Više na poveznici: http://inkubator-punk.hr/

Brošuru projekta možete pogledati ovdje.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  19.04.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3